No to wiem kiedy będzie spotkanie. Ale nie mam pojęcia gdzie to jest! Prawde mówiąc póki co to wiem gdzie jest pałac Kultury i Nauki, Stare i Nowe Miasto i Instytut Dziecka w Międzylesiu. Jakby ktoś przesłał mi jakieś konkretne wskazówki jak tam trafić to byłbym bardzo wdzięczny.
Makaron`y odwiedzają Warszawe 08.08.2005-12.08.2005
Collapse
X
-
Staniesz tyłem do pałacu przodem do rotundy.Wchodząc w Aleje Jerozolimskie, minuesz rotundę mając ją po lewej ręce, miniesz DH Centralny Dom Dziecka (tzw. niedopałek), miniesz idąc cały czas prosto MegaStore, i jeszcze kawałek prosto przed sobą zobaczysz Dworzec Powiśle. Po lewej stronie przy wejściu stoi parterowy długi drzewniany barak. To tam. W sumie do przejścia 2 i 1/2 przystanka tramwajowegoWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emesDobra, będę optymistą, trafi, będzie otwarte, ale wam coś wypadnie i nie będziecieWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sopistaA czy tam przypadkiem nie otwierają dopiero o 18-tej?
A weekend najlepiej spędzać w innym miejscu
Comment
-
-
Żałuję, ale niestety nie dotrę, nadmiar tzw. "spraw bieżących" jest nie do przeskoczenia.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Wbrew obawom emesa było otwarte, było piwo a i forumowiczów nie zabrakło.
Podejrzewam zresztą, że jeszcze niektórzy popijają ciechanówWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
O rany jak mnie boli głowa a ekran komputera promieniuje samym ZŁEMTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
Comment